Ацетономічний синдром!

Обговорення найціннішого, що є в людини...

Ацетономічний синдром!

Повідомлення togo від 23 квітня 2009, 03:07

Моєму сину три роки, місяць назад отравився попали в інфекційну лікарню, був високий ацетон в сечі. Полежали тиждень, покапали все було добре рівно тиждень. Потім знову рвота, понос, ацетон і знову капельниці та антибіотики. Через 8 днів виписали, знову тиждень строгої дієти і лікарств, а толку ніякого. Дитина себе погано почуває, нема апетиту, весь час збуджений, капризує будь-чого, і сьогодні знову ацетон ++. Швидку вже не визивали, подивимося як буде завтра. Хто стикався з цією проблемою пишіть, знаю в інфекційній лікарні багато дітей з таким діагнозом. Можу поділитися інформацією яку знайшов по даній темі.
togo
Щойно прибулий
Щойно прибулий

Повідомлення: 3

Re: Ацетономічний синдром!

Повідомлення sova від 23 квітня 2009, 16:11

вибачте , я в цьому зовсім не розуміюсь але перевірте житло там де ви жевете . можливо ви останім часом придбали якісь речі ? І ще дещо закрутки які багато людей заготовляють ... також придивітся , :unknown: а так більше нічого неможу порадити
sova
Провірений
Провірений

Повідомлення: 159

Повідомлення ірина від 18 травня 2009, 08:26

Моїй донечці 1рік і 9 місяців . Піднялася температура до 38. Дала їй нурофен і анаферон, температура зразу впала. Зранку - до лікарів: здали аналізи ацетон +, в крові гмоглобін 106, лейкоцитів 10,6*10 поставили діагноз ОРВІ та ацетономічний синдром. Призначили лікування : амоксивлав, анаферон, парацетамол, регидрон, панкреатин, йогурт. Пішла до іншого лікаря діагноз гострий тонзиліт, лор цей діагноз підтвердив. Лікування назначили зовсім інше: сумамед, лоратадин, йогурт, біопарокс. Лікар сказав: що пройде тонзиліт повинно нормалізуватись і ацетон і лейкоцити. Пролікувались, здали аналізи повторно ацетона нема, лейкоцити 6,2*10 гемоглобін 120. Отак, довіряй лікарям, котрих не знаєш, своє дорогоцінне, що в тебе є!!!! Вони експеременти люблять проводити. У січні - лютому місяці трималася температура три неділі 37,4-37,6 лікували нирки, а у нас був також тонзиліт. Які висновки треба робити?
ірина
Щойно прибулий
Щойно прибулий

Повідомлення: 1

Повідомлення La_Reine_Margot.1994 від 29 січня 2010, 20:14

Діагностика - це, скоріше мистецтво, ніж наука!!! (Кемерон, серіал Доктор Хаус :) )

Взагалі, ацетон в сечі може бути при багатьох станах. В першому випадку я би порадила зробити УЗД підшлункової залози (дуже схожа картина була в моєї куми з її читирирічною дочкою колись. Виявилось - проблеми з підшлунковою. Рік суворої дієти - і все стало нормально).

А лікарів не варто лаяти. Вони теж люди... Вони, на жаль, також помиляються(((
La_Reine_Margot.1994
Новачок
Новачок

Повідомлення: 32

Повернутись в Здоров'я, медицина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість